Magnesium tegen kramp en spierpijn

Wist je dat heel veel mensen zonder het te weten een magnesiumtekort hebben? Magnesium is heel belangrijk voor een goede gezondheid. Zo zorgt magnesium voor ontspanning van je spieren, het is goed voor je zenuwstelsel en botopbouw. En het versterkt je concentratievermogen. Als je een tekort aan magnesium hebt, dan kun je vermoeid raken of je futloos voelen. Spierpijn of krampen bij sporters is vaak een gevolg van te weinig magnesium. In mijn praktijk verkoop ik producten van Just Daily. Zelf vind ik de magnesiumolie heel fijn in gebruik. Heb je vaak last van spierpijn of kramp?  Gebruik de olie dan op de plek waar je kramp hebt. Je kunt de olie elke dag gebruiken na het douchen. Bijvoorbeeld onder je voetzolen of op je buik. Dat zijn de perfecte delen van je huid voor een goede opname van de magnesium. In mijn praktijk verkoop ik nog andere producten van Just Daily zoals magnesium-vlokken en magnesium-gel.